Instant Controlled Pressure-Drop DIC as a Strategic Technology for Different Types of Natural Functional Foods - La Rochelle Université Accéder directement au contenu
Chapitre D'ouvrage Année : 2019

Instant Controlled Pressure-Drop DIC as a Strategic Technology for Different Types of Natural Functional Foods

Fichier principal
Vignette du fichier
64935.pdf (1.85 Mo) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers éditeurs autorisés sur une archive ouverte

Dates et versions

hal-02478352 , version 1 (12-12-2023)

Identifiants

Citer

Carmen Téllez-Pérez, Maritza Alonzo-Macías, Sabah Mounir, Colette Besombes, Tamara Allaf, et al.. Instant Controlled Pressure-Drop DIC as a Strategic Technology for Different Types of Natural Functional Foods. Functional Foods, IntechOpen, 2019, ⟨10.5772/intechopen.81740⟩. ⟨hal-02478352⟩
39 Consultations
6 Téléchargements

Altmetric

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More