Z. Jujuba and Spirulina Extracts as Prebiotic to Improve Milk Clotting and Develop Functional Yoghurt - La Rochelle Université Accéder directement au contenu
Chapitre D'ouvrage Année : 2018

Z. Jujuba and Spirulina Extracts as Prebiotic to Improve Milk Clotting and Develop Functional Yoghurt

Adiba Benahmed
  • Fonction : Auteur
Karim Allaf
Abdelouahab Benseddik
  • Fonction : Auteur
Abdelmadjid Benzehra
  • Fonction : Auteur
Fatiha Hadjarab
  • Fonction : Auteur
Djejiga Taleb
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02479656 , version 1 (14-02-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02479656 , version 1

Citer

Adiba Benahmed, Colette Besombes, Karim Allaf, Abdelouahab Benseddik, Abdelmadjid Benzehra, et al.. Z. Jujuba and Spirulina Extracts as Prebiotic to Improve Milk Clotting and Develop Functional Yoghurt. Exploring Microorganisms: Recent Advances in Applied Microbiology, 2018. ⟨hal-02479656⟩
42 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More