Solar–geothermal drying/instant controlled pressure drop ‐swell drying of mechanically dewatered tomato paste - La Rochelle Université Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Journal of Food Process Engineering Année : 2021

Solar–geothermal drying/instant controlled pressure drop ‐swell drying of mechanically dewatered tomato paste

Tarik Hadibi
Abdelghani Boubekri
  • Fonction : Auteur
Djamel Mennouche
  • Fonction : Auteur
Abderrahmane Benhamza
  • Fonction : Auteur
Karim Allaf
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-03431463 , version 1 (16-11-2021)

Identifiants

Citer

Colette Besombes, Tarik Hadibi, Abdelghani Boubekri, Djamel Mennouche, Abderrahmane Benhamza, et al.. Solar–geothermal drying/instant controlled pressure drop ‐swell drying of mechanically dewatered tomato paste. Journal of Food Process Engineering, 2021, 44 (10), ⟨10.1111/jfpe.13811⟩. ⟨hal-03431463⟩
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