Impact of instant controlled pressure drop (DIC) treatment on the technological quality of gluten-free bread based on rice-field bean formula using design of experiments - La Rochelle Université Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue African Journal of Food Science and Technology Année : 2021

Impact of instant controlled pressure drop (DIC) treatment on the technological quality of gluten-free bread based on rice-field bean formula using design of experiments

Boulemkahel Souad
  • Fonction : Auteur
Benatallah Leila
  • Fonction : Auteur
Besombes Colette
  • Fonction : Auteur
Allaf Karim
  • Fonction : Auteur
Nasreddine Zidoune Mohammed
  • Fonction : Auteur

Dates et versions

hal-03431471 , version 1 (16-11-2021)

Identifiants

Citer

Colette Besombes, Boulemkahel Souad, Benatallah Leila, Besombes Colette, Allaf Karim, et al.. Impact of instant controlled pressure drop (DIC) treatment on the technological quality of gluten-free bread based on rice-field bean formula using design of experiments. African Journal of Food Science and Technology, 2021, 15 (3), pp.121-130. ⟨10.5897/AJFS2020.2073⟩. ⟨hal-03431471⟩
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